lysrenovering

Lysrenovering og produktion

Vi udfører lysrenovering og produktion af ny belysning.

Lysrenovering kan være en simpel udskiftning af en lyskilde til LED, men det kan også være en hel indsats der skal skiftes. Det gælder om at finde den billigste og bedste løsning, også på den lange bane. Det behøver absolut ikke være en bekostelig affære med derimod den bedste løsning for både miljø og pengepung. Investeringen vil ofte tjene sig selv hjem i løbet af få år.

I langt de fleste tilfælde vil skiftet kunne udføres på stedet så der ikke er forstyrrelser i den eksisterende belysning, og kun en stige eller måske en lift der står i vejen.

Ved at optimere den eksisterende belysning sparer man miljøet for produktion af nye armaturer samtidig med at man sparer en masse energi på sit fremtidige belysningsanlæg.

Vi ordreproducerer lysarmaturer både med lysstofrør og LED til Dampa marine/offshore stål lofter. Vi har selvfølgelig mulighed for at foretage en lysberegning af egne armaturer, men også af andre producenters.

I samarbejde med Dampa har vi konstrueret et nyt armatur med et mere moderne udtryk baseret på LED teknologi.

Armaturet er fuldt integreret i loftpladerne så det eneste man kan se er en diffuser med speciel LED optimering for at få den størst mulige lystransmission. Det har betydning for hvor mange lumen man får pr. watt.